Cine Majestic

2003’te açılan Cine Majestic sinema severlere geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. 5 adet sinema salonu bulunan Cine Majestic, Dolby Digital ses sisteminin yanı sıra Barco Digital görüntü sistemi de kullanılıyor. 130-150 kişi kapasiteli salonlarında sinemada film izlemenin keyfine gerçekten varıyorsunuz.

harat-net-istanbul-places-cinema-beyoglu-cine-majestic-sinema

Ve önemli bir ayrıntı geliyor. Sinemanın sahibi Fırat Bey’den öğrendiğim kadarıyla Cine Majestic ilk seanslarında tamamen ücretsiz film gösterimi yapıyor. Bu sıralar böyle bir kampanya başlamış bulunmakta. Bunun karşılığında beraberinizde bir kitap götürmeniz yeterli oluyor. Onlar da bu kitapları Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği‘ne gönderip kitabı olmayan çocuklara yardımcı oluyorlar.

Majestic Filmcilik’den önce aslında Kerem Film olarak, sinema ve film sektöründe yaklaşık 65 yılı geride bırakmış olduklarını ileten Fırat Bey’in söylediği kadarıyla, tüm dünyanın önde gelen film festivallerine katılarak seçkin sinema filmlerini keşfedip, Türkiye’de izleyicilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Güncel duyuru ve indirimler için sosyal medya hesapları üzerinden de takipte kalabilirsiniz:

Facebook: /majesticinema , Twitter: @majesticinema

1 Yorum Cine Majestic

Bir yanıt yazın