Halit Ergenç, Sinema Senfoni Orkestrası’yla Sahnede!

Sinema Senfoni Orkestrası’nın sinemanın büyülü dünyasına yaptığı yolculuğa Halit Ergenç de film ve sahne dünyasından en sevdiği şarkılarla eşlik ediyor.

İş Sanat’ta bu ay İstanbullu müzikseverleri sürpriz bir konser bekliyor. Yer aldığı sinema ve televizyon projeleriyle hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyük ilgi gören oyuncu Halit Ergenç, bu kez müzik ve sahne dünyasından en sevdiği şarkıları seslendireceği bir konser için İş Sanat sahnesine çıkacak. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Operet ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümleri mezunu olan Ergenç, TV ve sinema projeleri dışında bugüne kadar aralarında The Adventures of ZAK-New York, Kiss Me Kate, Tatlı Charity, Beni Seviyor, Kral ve Ben, Amphitrion, Evita, Hayalet ve Ötekiler ve Şarkılar Susarsa’nın bulunduğu önemli müzikal, opera ve bale projelerinde yer aldı.

Şef Serdar Yalçın’ın yönetiminde gerçekleşecek konserde Ergenç’e alanında Türkiye’de bir ilk olan Sinema Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Repertuvarını sadece, kaynağı neredeyse sonsuz olan film müzikleri ve müzikaller üzerine odaklayan bu özel topluluk, Avrupa’da ve dünyada çok az rastlanabilecek bir orkestra olma yolunda ilerliyor. Unutulmayan filmlerin akıllarda kalan melodilerini sanatseverlerle paylaşma tutkusunu taşıyan Sinema Senfoni Orkestrası ve Halit Ergenç, 6 Şubat 2015 Cuma akşamı sanatseverleri sahne ve beyaz perdenin büyülü dünyasına götürecek.

Kaynak: İş Sanat